T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - Uzunköprü Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı değerlendirmesini EBA portalı üzerinden Sayın Doç. Dr. Yusuf TEKIN´den aldik. Verdiği bilgiler için teşekkür ederiz.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı değerlendirme toplantısı okul müdürü Mesut KAYA başkanlığında yapıldı.  Toplantıda genel değerlendirmeler, projeler, kurallar, kurum kültürü gibi konular değerlendirildi.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı değerlendirmesini katıldığımız e-konferansta Edirne Il Milli Eğitim Müdürü Sayın Hakan CIRIT´tan dinledik. Verdiği bu bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında en fazla tıklanan ve içerik yüklenen web sitesi olduk. Edirne il geneli ve Uzunköprü genelinde birinci olduk. Türkiye genelinde ise 280. olduk. Bu başarılarından dolayı okul Felsefe ve BT Rehber Öğretmeni Muhammed DEMİR , Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Orhan YALÇINDAĞ ve Atölye Şefi Sabri ŞEN´e teşekkür ederiz.

Haz

2017-2018 Eğitm Öğretim yılının son günü karne töreni gerçekleştirildi. 12. sınıflarımıza gelecekteki hayatları için başarılar dileriz; yolunuz açık olsun.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında sını/şube bazında birinci olan öğrencilerimize plaketlerini okul müdürü Mesut KAYA takdim etmiştir.

Anadolu Teknik Programı 12/B-Emirhan KAHYA

Anadolu Meslek Programı 12/A-Burak PEKER

Endüstri Meslek Lisesi 12/C-Görkem TANYERİ

Anadolu Teknik Programı 11/B-İbrahim Burak CANATAN

Anadolu Meslek Programı 11/D-Özcan TOPÇU

Anadolu Teknik Programı 10/B-Onur ENGİN

Anadolu Meslek Programı 10/C-Hasan Anıl TOKMAK

Anadolu Meslek Programı 9/B-Aleyna ÖZTEL

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında sınıflar arası futbol turnuvasında AMP 12/C olmuştur. Kupalarını okul müdürü Mesut KAYA´dan aldılar.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında yapılan faaliyetlerde bizlere desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür belgelerini okul müdürü Mesut KAYA takdim etti. Bu özverili çalışmalrından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı ve 36. mezunlarımzı güzel bir törenle uğurladık. Bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz. Yolunuz açık olsun.

Haz

Dünya Çevre Günü´nde okulumuz AMP 11/D sınıfından Fatmunur BALTALIOĞLU bisiklet kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Haz

2017-2018 Eğitim öğretim yılında 1300 kilo elektronik atık toplayan okulumuzun Dünya Çevre Günü´nde plaketlerini alması.

Haz

04-06 Haziran 2018 tarihleri arasında Sırbistan´ın Belgrad şehrinde düzenlenen e-twinning koordinatörler mesleki gelişim çalıştayına ülkemizden 5 öğretmen katılmıştır. Okulumuz İngilizce Öğretmeni Hale EKİM Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nü ve Okulumuzu temsilen çalıştaya katılmıştır.

Haz

Birleşmiş Milletlere üye 133 ülkenin katılımı ile 1972 yılında Stockholm’de toplanan Çevre Konferansı’nda alınan karar ile 5 Haziran, ‘Dünya Çevre Günü’ olarak kararlaştırılmıştır. Tüm dünyada çevre bilincinin oluşturulabilmesi ve çevreye duyarlı bir nesil yetiştirilebilmesi için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği ‘Dünya Çevre Günü’, her birimizin geleceğini yakından ilgilendiren ortak bir sorumluluğu hatırlama ve hatırlatma günüdür. Bugün, dünya nüfusundaki artış, doğal kaynakların bilinçsizce tüketilmesi, plansız kentleşme, üretim-tüketim dengesizliği gibi birçok faktör canlıların sağlıklı bir çevrede yaşama imkânını tehdit etmektedir. Gerekli önlemler alınmazsa, başta iklim değişikliği olmak üzere, çok ciddi küresel çevre sorunları insanlığın ortak geleceğini karartacak boyutlara doğru hızla ilerlemektedir. Bizler, dünyamızın bize bir miras değil, çocuklarımız adına sahip çıkmamız gereken bir emanet olduğunun bilinci ile çalışmalarımızı sürdürürken; çevresiyle barışık sanayileşmesini gerçekleştirmiş, daha yaşanabilir ve marka değeri taşıyan şehirler oluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Bu düşüncelerle çevreyi kirletmenin, kendi geleceğimizi yok etmek anlamına geldiğini hatırlatarak bütün hemşehrilerimizin Dünya Çevre Günü´nü kutlarız.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında yaptığımız faaliyetler ve çalışmalardan dolayı beslenme dostu okul olmayı hak kazandık. Yaptığımız çalışmalar neticesinde geleceğimiz olan gençlerimiz artık daha sağlıklı büyüyecek.

Haz

Ortaöğretim okullarında görevli öğretmenler arasında “ Nasıl Bir Okul? Nasıl Bir Ortaöğretim?” konulu deneme yazma yarışmasında okulumuz Felsefe Öğretmeni Muhammed DEMİR´in yazmış olduğu "Sırrı Hayal" adlı deneme Edirne 3.´sü olmuştur. Kendisini tebrik ederiz.