Okulumuzda Mezunlar Buluşması Düzenledik

Ayrıntılı bilgi ve fotoğraflar için tıklayınız...

09.05.2016 601

Okulumuzda bu yıl ilk kez mezunlar buluşması düzenledik. 08.05.2016 Pazar Günü okulumuz bahçesinde mezunlarımız için bir buluşma düzenleyerek eski mezunlarımızın biraraya gelmelerini ve özlem gidermelerini sağladık.

Gerçekleştirdiğimiz programda ilk olarak okulun bahçesinde programa katılan mezunlarımıza hoşgeldiniz konuşması yapıldı ve ikramlarımız sunuldu. Ardından tüm mezunlarımızla spor salonuna geçildi ve

-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,

-Okulumuzdan Mezun Baba-Oğul Konuşması (Şafak-Selim DURMAz),

-Okulumuzda en uzun süre görev yapmış olan öğretmenimiz Mustafa BAYRAK´ın konuşması,

-Okul Müdürümüz Sayın Mesut KAYA´nın konuşması,

-Mezunlarımızın bölümlerini ziyaretleri,

-Eski günlerden fotoğrafları içeren slayt sunumu ile tamamlandı ardından arka bahçemizde yemek ikramımızla programımız tamamlandı.

Öncelikle programa katılan tüm mezunlarımıza programa katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca programın planlanması ve uygulanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürü bir borç biliriz.