Proje Yürütme Kurulu Toplantısı

Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Yürütme Kurulu Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

29.10.2023 Cuma günü saat 14:30 da Uzunköprü Ticaret Borsası toplantı salonunda Proje Yürütme Kurulu toplantısı yapılmıştır.

Toplantıya Proje Yürütme Kurulu Başkanı E*** A***, İlçe Milli Eğitim Müdürü K*** K***, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ö*** G***, Ticaret Borsası Yürütme Kurulu  Üyesi M*** O*** ve Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Y*** A*** Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü M*** K***, Projelerden sorumlu Okul Müdür Yardımcısı H*** E*** ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Öğretmeni N*** T*** katılım sağlamıştır.

Toplantıda okulumuzda yeni dönemde  burs alan öğrencilerimiz için görüşülmüş ve Bilgisayar Bölümümüz için yeni ,donanımlı ve modern bir sınıf için planlamalar yapılmıştır.

20.10.2023 95

20-10-2023