MİMAR MUSLİHİDDİN SCHÜCO FABRİKASINDA İŞBAŞI EĞİTİMİNDE

Fotorağraflar için tıklayınız.

26.12.2016 424

Schüco Firmasının yaptığı davet kapsamında 23 Aralık 2016 Cuma günü Okulumuz Metal Teknolojileri Öğrencilerine Tekirdağ'ın Saray ilçesine bağlı Beyazköy Mevkiinde ki   Schüco Firmasının 12.000 m2 lik depolama alanında bulunan  modern lojistik tesislerin deki  Eğitim Merkezinde bir günlük Uygulamalı İş Başı eğitimi Seminerine verildi. Bu eğitimi başarı ile tamamlayan 20 öğrencimiz belgelerini alarak okulumuza mutlu bir şekilde döndüler.

Eğitime Katılan Teknik Müdür Yardımcımız Hakkı AYDIN, Metal Teknolojileri Alan Şefi Sadi KEREMİTÇİ ve Metal Teknolojileri Öğretmeni Tolga DİKBASAN Eğitimin çok yararlı olduğunu bu tip eğitimlerin öğrencinin özgüvenini artırdığını vurguladılar. Eğitimi veren Schüco Firmasına bu güzel çalışmalarından dolayı Uzunköprü Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak teşekkür ederiz.