Sarıkamış´tan Öğrencilerimize Gelen Hediyeler

Sarıkamış´tan Öğrencilerimize Gelen Hediyeler

Öğrencilerimizin sarıkamış şehitleri anısnına gönderdikleri mektuplara Sarıkamış Kara Kuvvetleri Komutanlığı´ndan cevap geldi. Öğrencilerimize çeşitli hediyeler gönderen mehmetçikler öğrencilerimizi çok mutlu ettiler.

07.02.2017 493

 

 

Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 19 Aralık 2016 tarihinde Sarıkamış 9´uncu komando Tugay komutanlığı Tarih öğretmeni Selma Karagöz önderliğinde öğrencilere yazılan ve gönderilen moral ve motivasyon mektuplarına, 07.02.2017 tarihinde cevap gönderildi. Öğrencilerimizin Sarıkamış´ a gönderdiği moral motivasyon mektuplarına 9´uncu Komando Tugay Komutanlığından çok kıymetli hediyeler ve bir adet mektup gönderilmiştir. Öğrencilerimiz hediyelerle çok mutlu oldular ve gönderilen duygudolu mektupla ;

"Şanlı ordumuzun mensuplarının bölücü terör örgütü ile mücadele ederken moral ve motivasyonun yüksek olması başarıları için çok elzemdir. Bu vesileyle göndermiş olduğunuz mektuplar silah arkadaşlarımız tarafından sevinçle karşılanmış, moral ve motivasyonlarının artmasında büyük katkı sağlamıştır. Türk milletinin birlik ve dayanışma ruhunun, ordusuna ve güvenlik güçlerine olan muhabbet ve vefa duygusunun güzel bir örneği olan bu desteğinizle personelimiz, Asil Türk Milletinin her an onların yanında olduğunu hissetmiştir. Bu çok anlamlı destekleriniz için silah arkadaşlarım adına hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bize mektup yazarak desteklerini ileten siz değerli öğrencilerimizin ilerde Türk Silahlı Kuvvetlerinin mensubu olmasından büyük sevinç duyacağımı belirtmek ister, başarılarınızın devamını dilerim." ifadeleriyle gözyaşlarına boğuldılar. Mimar Muslihiddin Ailesi ve Millet olarak bu kutsal görevde bir kez daha Türk silahlı kuvvetlerimizin yanında olduğumuzu gururla ve mutlulukla bildiriyoruz. Dediler.