T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - Uzunköprü Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuz Avrupa Ülkelerinin yer aldığı okullar arasında "eTwinning Okul Etiketi" almıştır.

Bu yıl Brüksel´deki Merkezi Destek Servisi tarafından ilk defa uygulanan, okul seviyesinde yapılan eTwinning çalışmalarını tanımak için "eTwinning Okul Etiketi" başvuru hakkı sunulmuştur. Çeşitli kriterleri sağlayan okullar, sistemde belirlenerek başvuru hakkı kazanmışlardır. Başvuru yapan okullardan da ikinci aşamadaki kriterleri sağlayan okullar "eTwinning Okul Etiketi" almışlardır.

Okulumuz, Avrupa ülkelerinden katılımcı okullar arasından "eTwinning Okul Etiketi" alan 1211 okul arasına girmiştir. Türkiye´de toplam 179 okul  "eTwinning Okul Etiketi" almıştır.

02-05-2018

Yayın: 02.05.2018 - Güncelleme: 02.05.2018 12:12 - Görüntülenme: 330